Over Progrezzo Coaching

Progrezzo Coaching is opgericht door Liesbeth Jansen. Zij heeft een brede achtergrond op het gebied van Human Resources en vele jaren gewerkt als HR professional in de breedste zin van het woord. Liesbeth heeft ruime ervaring op het gebied van Human Resources bij excellerende organisaties. Zowel op operationeel als beleidsmatig niveau als ook met overnames en fusies. De ontwikkeling van medewerkers is altijd een belangrijk en motiverend onderdeel geweest van de werkzaamheden. Zij heeft zich gespecialiseerd in 1-op-1 coaching en begeleidt graag mensen in hun professionele ontwikkeling om het beste uit zichzelf te halen en met veel plezier naar het werk te gaan.

 

Dit is waar Progrezzo Coaching in gelooft:

Als jij wilt veranderen, kan dat!

 

Progrezzo Coaching ondersteunt en begeleidt jou hierin. Veranderen draait om bewustwording, inzicht, motivatie, anders leren kijken naar situaties en bewust de keuze maken om de verandering door te voeren.

Mijn werkwijze is: doelgericht, daadkrachtig, zonder te oordelen, dynamisch, persoonlijk en met oprechte interesse.

 

Wil jij je verder ontwikkelen?
Vertel me jouw ontwikkelingsvraag, dan bespreken we deze (vrijblijvend) tijdens een zoom sessie. En je krijgt direct een aantal tips om hier mee aan de slag te gaan.

Twijfel niet om contact te zoeken wanneer je een andere vraag hebt of nog niet zeker weet of coaching jou kan helpen. Vragen staat vrij ;-)

 

ja, ik wil kennismaken