Over Progrezzo Coaching

 

 

Liesbeth Jansen

Coaching op persoonlijk leiderschap en authenticiteit

 

Welkom! Ik ben Liesbeth Jansen en ik begeleid al vele jaren mensen in hun professionele ontwikkeling. Ik heb een brede achtergrond op het gebied van Human Resources bij sterk groeiende en excellerende organisaties.  Op een gegeven moment wilde ik een omslag maken van generalist naar specialist en ging ik nadenken uit welke werkzaamheden ik het meeste plezier en energie haalde. Dit was al snel duidelijk; ik ben graag bezig met de professionele ontwikkeling van managers. En om met vraagstukken te werken als: Wie ben jij  en waar sta jij voor? Wat wil je bereiken? Waar word je echt gelukkig van? Wat zijn jouw kwaliteiten en welke competenties wil jij ontwikkelen?

 

Tijdens mijn jaren in Human Resources merkte ik dat er veel vraag is vanuit managers om bezig te zijn met hun eigen ontwikkeling en de ontwikkeling van hun medewerkers. En dit werd het begin van Progrezzo Coaching. Ik heb me gespecialiseerd in 1-op-1 coaching en begeleid mensen in hun ontwikkeling van persoonlijk leiderschap en hun authenticiteit.  Ik zie dat de managers die ik begeleid meer zelfvertrouwen krijgen en meer zelf de regie hebben over hun werkweek. Ze gaan met meer plezier naar hun werk en dit heeft ook positieve invloed op de resultaten en het werkplezier van hun team.

Wanneer je mij leert kennen tijdens de trajecten zal je al snel merken dat ik gedreven en vol passie ben over het coachvak. Dit is wat ik kan, wat ik leuk vind en waar ik energie van krijg. Heerlijk! Ik volg mijn eigen weg en geniet van wat ik doe.

Mijn aanpak tijdens de coachtrajecten is doelgericht en daadkrachtig. Samen kijken we naar welke ontwikkeling jij in de toekomst wilt maken en daar gaan we voor! Serieus aan de slag en genieten van alles dat je hebt bereikt. En wel zo af en toe met wat humor, want de coaching is dan wel serieus maar mag ook wel echt leuk zijn.

 

Ben jij nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? Of heb je een andere vraag?

Vul jouw gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. 


neem contact met mij op