Over Progrezzo Coaching

 

 

 

 

Achtergrond

De rode draad in mijn carrière is het begeleiden van mensen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Eerst vanuit functies in HR en de laatste jaren vanuit mijn eigen onderneming Progrezzo Coaching. Hier werk ik met managers en ondernemers op het gebied van persoonlijk leiderschap en authenticiteit. Thema’s die bod komen zijn o.a.: communicatie, werkplezier, leidinggeven, grenzen stellen, regie over je werkweek en balans in werk-privé.

 

Persoonskenmerken

Ik ben gedreven, doelgericht, analytisch, realistisch en enthousiast. Luisteren naar wat er wel (of juist niet) gezegd wordt en daarmee horen waar het echt om gaat is één van mijn kwaliteiten.

 

Coachstijl

Je zult bij mij 2 kanten zien aan mijn coachstijl. Enerzijds professioneel, daadkrachtig en doelgericht. En anderzijds het met plezier en humor aan je ontwikkeling werken.  We gaan serieus aan de slag en ook genieten van wat je hebt bereikt.

Voorbeelden van wat ik terug hoor na afloop van coachgesprekken zijn bijvoorbeeld dat:

-de coachee nu vanuit een ander perspectief naar de situatie kijkt en dat dit nieuwe mogelijkheden biedt.

-ik de coachee weet te raken. En dat we daar gekomen zijn waar het eigenlijk echt om gaat.

 

Leuk om te weten over mij

Ik geniet volop van het leven. Van mijn bedrijf, mijn gezin én mijn vrije tijd. Werken geeft me ontzettend veel energie. Ik kan heel hard werken en hier volledig in opgaan. En aan de andere kant houd ik enorm van op vakantie gaan, dus dat doe ik dan ook vaak.

Ik vind veel verschillende dingen leuk om te doen en stort me regelmatig op een nieuwe opleiding of een nieuw project. En mijn grootste uitdaging is om de Italiaanse taal vloeiend te leren spreken.

 

Ben jij nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? Of heb je een vraag?

Vul jouw gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. 


neem contact met mij op