Sterk in leiderschap traject

 

Je bent doorgegroeid naar een leidinggevende functie met meer verantwoordelijkheid, meer uitdaging en een team om aan te sturen. Geweldig! Maar je komt er wel achter dat sommige uitdagingen wel heel pittig kunnen zijn. Zoals:

 • Eerst was je één van de collega’s en nu wordt er verwacht dat je die collega’s aanstuurt vanuit je rol als leidinggevende.
 • Je bent veel tijd bezig met brandjes blussen en uitvoerende werkzaamheden waardoor je te weinig tijd hebt om met de afdelingsdoelstellingen bezig te gaan.
 • Je wordt de hele week geleefd en hebt geen regie over je eigen agenda. Er komt altijd wel weer wat tussendoor en er ligt altijd werk op je te wachten.
 • Je hebt het idee dat medewerkers direct een antwoord van je verwachten als ze een vraag stellen en het antwoord heb je niet altijd direct paraat.
 • In die overvolle werkweek moet je ook nog aan de slag met je team en het functioneren en ontwikkelen van de medewerkers.

 

Kortom, je doet hard je best om comfortabel te worden in je nieuwe rol als manager / leidinggevende maar merkt dat het je veel energie kost en dat je er ook best wel wat momenten zijn dat je het niet zo leuk vindt.

En toch, je wilt dit!

Je wilt met plezier en vertrouwen lekker werken en de afdeling aansturen. Je wilt een topteam creeëren en hun uitdagen het beste uit zichzelf te halen en ervoor zorgen dat ieder met plezier naar zijn werk gaat en jullie er met z’n allen voor gaan.

Je wilt zelfverzekerd vergaderingen kunnen leiden en functioneringsgesprekken met de medewerkers voeren. Kortom je wilt lekker in jouw rol als manager / leidinggevende gaan zitten en met vertrouwen je werkzaamheden uitvoeren.

 

 

"Met Liesbeth heb ik meerdere coachsessies gehad met als doel om mezelf sterker te kunnen profileren op de werkvloer,

dit ter ondersteuning in het leidinggeven en in de presentatie naar anderen toe. De sessies zorgden voor een bewustwording van mezelf

en maakten me doelgerichter, ook voelde ik me gesteund om hiermee aan de slag te gaan. Ik heb het als hartstikke positief ervaren en

heb het gevoel dat ik telkens een stapje vooruit ben gegaan. Ik zou daarom ook zeker de coaching anderen aanbevelen."

N.J.

 

 

Wat krijg jij in dit traject 'Sterk in leiderschap'?

 • 5 coachgesprekken, via zoom of bij mij in de praktijk, waarin we met jouw uitdagingen aan de slag gaan zodat je jouw nieuwe inzichten direct kunt toepassen in de praktijk.
 • Een DISC gedragsanalyse om je bewust te laten worden van jouw kwaliteiten, valkuilen, groeimogelijkheden, mogelijke energielekken en communicatiestijl. Deze analyse laat ook zien hoe je gedrag is in 'normale' situaties en hoe je reageert in gespannen en stressvolle situaties.
 • Een Drijfveren analyse om het inzicht te krijgen wat jou nou daadwerkelijk echt intrinsiek motiveert en waarvoor jij met plezier je bed voor uitkomt 's ochtends.
 • 10 opdrachten om zelf tussentijds mee aan de slag te gaan waarin je reflecteert op diverse onderwerpen waardoor je direct stappen kan maken in je ontwikkeling en helder krijgt waar je in de toekomst naar toe wilt groeien.
 • Persoonlijke feedback op jouw opdrachten tussen onze gesprekken door zodat je op jouw eigen tempo zelfstandig verder kan werken aan je ontwikkeling.
 • Een follow-up gesprek 2-3 maanden na afloop van jouw traject waarin we bespreken welke uitdagingen op je pad kwamen en hoe je deze goed kunt aangaan in de toekomst. Maar ook welke stappen je hebt gezet en waar je jouw focus op wilt leggen in de toekomst.

 

Na dit traject:

 • Zit jij comfortabeler in je rol als manager / leidinggevende waardoor je met nog meer plezier naar je werk gaat.
 • Ga je met meer vertrouwen aan de slag met jouw team zodat je gezamenlijk nog betere resultaten kan behalen.
 • Ben jij doelgericht en effectief bezig met de ontwikkeling van de individuele medewerkers  zodat hij zich kunnen ontwikkelen en het beste uit zichzelf kunnen halen.
 • Heb jij de regie in handen tijdens jouw werk zodat je weer controle hebt over je werkweek en het behalen van de doelstellingen.
 • Werk jij vanuit jouw eigen kwaliteiten en jouw kracht waardoor je stevig in je functie staat en jouw functie met vertrouwen kunt uitvoeren.
 • Heb jij jouw eigen ontwikkelplan voor de toekomst en weet je hoe je het beste uit jezelf naar boven kan halen.
 • Ga je met plezier en zelfvertrouwen naar je werk!

 

Jouw investering: 

Eénmalig € 975,- euro of 6 termijnen van € 170,-  (prijzen zijn excl. BTW)

Vaak stellen werkgevers een opleidings- of ontwikkelbudget beschikbaar voor medewerkers die aan hun ontwikkeling willen werken. Dus vraag zeker bij je werkgever naar de mogelijkheden.

 

Ja, ik wil me aanmelden