Gratis coachgesprek

 

Waarin wil jij je graag ontwikkelen?

 

Als manager wordt er op veel verschillende vlakken iets van jou gevraagd. Zowel aan de kant van het behalen van doelen en resultaten als aan de kant van het aansturen van je team. Sommige dingen gaan je van nature makkelijk af en vind je leuk om te doen. Daar ben je lekker mee aan de slag.

Maar er zijn ook dingen waar je tegenop kijkt of waarvan je merkt dat je ze uit blijft stellen. En hier valt jouw grootste winst te behalen! Met deze punten aan de slag gaan en ze ontwikkelen, zorgt ervoor dat je met meer plezier in je werk zit.

Sta jij wel eens bewust stil bij jouw talenten en ontwikkelpunten? En bij jouw eigen doelen en hoe je die kunt bereiken?

Wanneer jij nog geen klant bij mij bent en je toch graag eens wilt sparren, is er nu een mogelijkheid. Ik bied elke maand 2 gratis korte coachgesprekken van 30 minuten aan. Wanneer je een afspraak hebt aangevraagd en ik heb die maand nog ruimte, dan ontvang je van mij een korte vragenlijst ter voorbereiding zodat we lekker effectief en concreet aan de slag kunnen tijden dit gesprek. Zo wordt het voor jou nog waardevoller.

 

Wil je in aanmerking komen voor dit gesprek?

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem spoedig contact met je op.

Anti-spam
Typ bovenstaande code over.