It's kind of fun to do the impossible.

28 april 2022
It's kind of fun to do the impossible.
Wie had dit jaren geleden kunnen bedenken... Progrezzo Coaching, een goed lopende coachpraktijk en elke dag heel veel plezier in wat ik doe!

Er waren zo veel redenen om het 'toch' maar niet te doen. Wat als ik geen klanten krijg? Wat als ik er niet goed in ben? Wat als het een totale flop wordt? Er zijn al zo veel coaches, waarom zou iemand dan naar mij toe komen?

En toch leek het me gaaf. Een eigen praktijk en mensen coachen in hun ontwikkeling, hun stijl van leidinggeven en hun loopbaan uitdagingen.

Wat als het wel goed zou gaan? Wat als ik heel veel mensen zou kunnen gaan helpen met hun struggelingen. Wat als ik daadwerkelijk het verschil voor iemand kan maken? Wat als ik zou gaan doen waar ik veel energie van krijg en wat ik zo ontzettend leuk vind om te doen?

Dus.... ik heb het gedaan. Een plan gemaakt, belemmeringen en beperkende overtuigingen aangepakt, een gedegen opleiding gevolgd, met mijn eigen ontwikkeling aan de slag gegaan en vooral genieten van elk succesje, hoe klein ook!

Dus ik daag je uit.... ga eens na waar jij echt gelukkig van wordt en onderneem actie! Wie weet geniet jij straks dan ook elke dag van wat je doet!

It's kind of fun to do the impossible. ;-)